Privacy 2018

PRIVACY STATEMENT

Inleiding

GPTRally B.V.

Dit is de privacyverklaring van GPTRally BV. In deze verklaring verschaft GPTRally BV informatie over de persoonsgegevens die worden verwerkt van betrokkenen in het kader van de dienstverlening en website van GPTRally BV. GPTRally BV gaat zorgvuldig met uw gegevens om en zorgt ervoor dat elke verwerking voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 23 mei 2018. Bij wijzigingen wordt u per e-mail of anderszins elektronisch op de hoogte gebracht.

 

Wanneer is deze privacyverklaring van toepassing?
Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die GPTRally BV verzamelt en verwerkt van betrokkenen in het kader van de aangeboden diensten, producten, het gebruik van de app en/of het bezoeken van onze websites. Door het aanmaken van een profiel, afnemen van onze diensten en/of producten, het gebruiken van de app en/of het bezoeken van onze website geeft u toestemming aan GPTRally BV om uw persoonsgegevens in overeenstemming met deze privacyverklaring te verwerken. Op onze website kunnen links naar andere websites staan. GPTRally BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites. We adviseren dan ook om altijd de privacy statement van de betreffende site te lezen.

Wie is verantwoordelijk voor uw gegevens
GPTRally BV, gevestigd aan de Kalmarweg 14-10 te Groningen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54862310, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens                       Bezoekadres
GPTRally BV                                GPTRally BV
Kalmarweg 14-10                         Ekkersrijt 1412
9723 JG Groningen                     5692 AK Son & Breugel
Nederland                                    Nederland

www.gptrally.nl
info@gptrally.nl
050 - 211 00 73

 

Persoonsgegevens die wij verwerken
GPTRally BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of producten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

 

Account

  • Inloggegevens (gebruikersnaam + wachtwoord)

  • Personalia

○     Voor- en achternaam

○     Geslacht (niet verplicht)

○     Geboortedatum (niet verplicht)

○     Geboorteplaats (niet verplicht)

  • Adresgegevens
    Telefoonnummer
    E-mailadres

  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt

 
Order gerelateerde persoonsgegevens uitsluitend bij het boeken van een reis

 

○     Voor- en achternaam

○     Geslacht

○     Geboortedatum

  • Adresgegevens
    Telefoonnummer
    E-mailadres

 

Website bezoekers

  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • IP-adres (geanonimiseerd)
  • Cookies (zie paragraaf ‘Cookies die wij gebruiken’)
  • Gegevens contactformulier (naam, e-mailadres, mobiele telefoonnummer, inhoud)
 
 
 


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@gptrally.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
GPTRally BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Identificatie van aangemaakte account(s) en de beveiliging hiervan
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • GPTRally BV analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren. De gegevens in het contactformulier worden gebruikt ter identificatie en om contact op te kunnen nemen met de invuller van het formulier.

 

Om u een goede service te kunnen bieden is het noodzakelijk dat GPTRally BV de bovenstaande gegevens van u nodig heeft.

Geautomatiseerde besluitvorming
GPTRally BV neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van GPTRally BV) tussen zit.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
GPTRally BV bewaart de gegevens totdat betrokkenen het desbetreffende Account afmelden en/of verwijderen. Betrokkenen kunnen op ieder gewenst moment verzoeken hun Account te verwijderen of de gegevens binnen het Account te wijzigen. GPTRally BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. De gegevens worden opgeslagen voor een periode van 5 jaar. GPTRally BV kan ervoor kiezen om bepaalde persoonsgegevens niet (direct) te verwijderen indien dit gezien wettelijke bewaartermijnen van GPTRally BV verplicht is, en het bewaren van deze gegevens geen onevenredige inbreuk maakt op uw privacy.


Delen van persoonsgegevens met derden
GPTRally BV deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. GPTRally BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt GPTRally BV uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
GPTRally BV gebruikt functionele cookies, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. GPTRally BV gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. GPTRally BV maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe effectief onze AdWords advertenties bij de Google zoekresultaten zijn en hoe onze bezoekers de website gebruiken. De informatie die hiervoor wordt verkregen waartoe uw IP-adres behoort, wordt overgebracht naar Google. Deze gegevens worden door Google opgeslagen op servers die in de Verenigde Staten staan. Om hier meer informatie over in te winnen kunt u het privacybeleid van Google en het specifieke privacybeleid van Google Analytics nalezen. GPTRally BV heeft Google Analytics ingesteld aan de hand van de instructies van de Autoriteit Persoonsgegevens. Hierdoor is de invloed op de privacy van onze bezoekers minimaal. De informatie wordt door Google gebruikt om rapporten over de website aan GPTRally BV te kunnen verstrekken, om te bekijken hoe de website gebruikt wordt en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te bieden. Deze informatie kan door Google verschaft worden aan derden voor zover derden de informatie namens Google verwerken of wanneer Google wettelijk verplicht is tot informatieverschaffing. GPTRally BV heeft hier geen enkele invloed op. Met uw toestemming plaatsen wij “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken wij om uw surfgedrag bij te houden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar alleen om content en advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor onze cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. In dat geval kan het echter gebeuren dat u geen gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van onze website of dat u geen toegang heeft tot onderdelen van onze website. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Cookie overzicht

Naam

Aanbieder

Doel

Vervaldatum

_ga

Google Analytics

Wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

2 jaar

_gid

Google Analytics

Wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

1 dag

_atuvc

AddThis

AddThis gebruikt cookies om bij te houden op welke websites die gebruik maken van AddThis een bezoeker komt. Daarnaast kunnen via AddThis nog veel meer share-buttons getoond worden, van Facebook, LinkedIn, Reddit, Pinterest etc. het gebruik van deze functionaliteiten loopt via AddThis.

1 jaar

_atuvs

AddThis

AddThis gebruikt cookies om bij te houden op welke websites die gebruik maken van AddThis een bezoeker komt. Daarnaast kunnen via AddThis nog veel meer share-buttons getoond worden, van Facebook, LinkedIn, Reddit, Pinterest etc. het gebruik van deze functionaliteiten loopt via AddThis.

Sessie

optimizelyEndUserID

Optimizely

Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

10 jaar

optimizelyBuckets

Optimizely

Stelt GPTRally BV in staat verschillende varianten van pagina’s te testen om de gebruikersbeleving te verbeteren.

10 jaar

optimizely_Segments

Optimizely

Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

10 jaar

optimizelyPendingLogEvents

Optimizely

Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

Sessie

_hjIncludedInSample

Hotjar

Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

Sessie

mage-translation-storage

Magento

Vergemakkelijkt de vertaling van inhoud naar andere talen.

Sessie

mage-translation-file-version

Magento

Vergemakkelijkt de vertaling van inhoud naar andere talen.

Sessie

mage-cache-storage

Magento

Vergemakkelijkt het cachen van inhoud in de browser om pagina's sneller te laten laden.

Sessie

mage-cache-storage-section-invalidation

Magento

Vergemakkelijkt het cachen van inhoud in de browser om pagina's sneller te laten laden.

Sessie

mage-cache-sessid

Magento

Vergemakkelijkt het cachen van inhoud in de browser om pagina's sneller te laten laden.

Sessie

mage-messages

Magento

Dient voor het weergeven van succes-, fout-, waarschuwings- en waarschuwingsberichten.

Sessie

recently_viewed_product

Magento

Registreert de producten die onlangs door de klant zijn bekeken.

Sessie

recently_viewed_product_previous

Magento

Registreert de producten die onlangs door de klant zijn bekeken.

Sessie

recently_compared_product

Magento

Registreert de artikelen die onlangs door de klant zijn vergeleken.

Sessie

recently_compared_product_previous

Magento

Registreert de artikelen die onlangs door de klant zijn vergeleken.

Sessie

product_data_storage

Magento

Vergemakkelijkt het cachen van inhoud in de browser om pagina's sneller te laten laden.

Sessie

store

Magento

Geeft de winkelweergave of taal aan die door de klant is gekozen.

1 jaar

private_content_version

Magento

Vergemakkelijkt het cachen van inhoud in de browser om pagina's sneller te laten laden.

10 jaar

form_key

Magento

Wordt gebruikt in formulieren zoals de kassa of "voeg toe aan winkelwagen" om het verzoek aan de serverzijde te verifiëren.

1 uur

PHPSESSID

Magento

Houdt gebruikerssessie

status voor alle pagina-aanvragen bij.

1 uur

section_data_ids

Magento

Vergemakkelijkt het cachen van inhoud in de browser om pagina's sneller te laten laden.

Sessie


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
GPTRally BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@gptrally.nl.

 

Doorgifte buiten de EU
Uw persoonsgegevens kunnen worden doorgegeven aan landen buiten de Europese Economische Ruimte t.b.v. de uitvoering van de overeenkomst. GPTRally BV zal bij doorgifte van uw persoonsgegevens buiten de Europese Economische Ruimte passende maatregelen nemen die redelijkerwijs nodig zijn om adequate bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door GPTRally BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@gptrally.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

GPTRally BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons